Ampumahiihdon MM-kilpailut 2015

Sydämellisesti tervetuloa Kontiolahdelle ampumahiihdon MM-kilpailuihin 2015.

Kontiolahden ampumahiihtostadion sijaitsee 15 km Joensuusta pohjoiseen. Vuosien varrella stadion on toiminut lukuisten kansainvälisten ampumahiihto- ja maastohiihtokilpailuiden tapahtumapaikkana.

Ampumahiihdon MM-kilpailuiden kokoaika- ja viikkoliput (Viikko1/Viikko2) sekä päiväliput ovat myynnissä Lippupalvelun kautta. Lippuja voi myös ostaa Joensuun keskustasta Carelicumista. Lipunmyyntipiste on auki: ma–pe 9–17, la 10–15.

Lisätietoja: kontiolahtibiathlon.com 

Ampumahiihdon maailmanmestaruuskilpailujen avajaisia juhlitaan Joensuun torilla keskiviikkona 4.3. kello 20.15 alkaen. Kisoihin osallistuvien joukkueiden paraatin ja virallisten puheiden lisäksi avajaisissa nähdään tunnelmallinen showesitys, jossa tanssijoiden, ilma-akrobaattien, valon, tulen, musiikin ja videokuvan voimin esitetään ampumahiihtäjän matka startista maaliin. Mukana on tunteita aina kisaan valmistautumisesta, adrenaliinin siivittämään kamppailuun ja voiton tuomaan euforiaan saakka. Koko torialueen valaisu myötäilee esityksen ilmettä. Luvassa on varmasti esitys, joka jää mieleen.

Joensuun tori on kisa-aikaan yksi kilpailujen hermokeskuksista. Avajaisten ja palkintojenjakojen lisäksi torilla on infopiste, lipunmyynti ja sieltä lähtevät ilmaiset bussikuljetukset Kontiolahden ampumahiihtostadionille. Busseja lähtee kilpailupäivinä nonstoppina viiden minuutin välein. Torilta on siis helppo kulkea stadionille ja takaisin.

Torille rakennetaan korkea ympyränmuotoinen trussi, jonka päällä tulevat screenit välittävät kisatunnelmia ja -infoa kaikkina päivinä.

Torille on suunnitteilla luistelurata, jossa voi kokeilla omia luistelutaitojaan. Kisatuliaisia voi ostaa torilla torstaina ja perjantaina (5.-6.3.) pidettäviltä perinteisiltä markkinoilta. Torin viereisessä puistossa nähdään kisojen aikana Pohjois-Karjalan ammattiopiston kulttuurin ja tekniikan opiskelijoiden lumiveistoksia.

Seuraa uutisia Facebookissa!