Lekotin Air Trail Adventure

Ulkoilun ystäville Lekotti Family Vacation Club tarjoaa uudenlaista vapaa-ajan toimintaa. Nyt Lekotinimäki rinteet odottavat sinua ympäri vuoden. Alkuperäinen köysirata Lekotin Air Trail vetää vertoja laskettelulle, tarjoamalla upeita elämyksiä seikkailuradalla.Yli 30 estettä, joita on myös vuorikiipeilyssä, kalliokiipeilyssä ja urheilumatkailussa. Ne sijaitsevat 1-8 metriä maanpinnan yläpuolella – mitä korkeammalla este on, sitä vaikeampi se on.

Liikunta tarjoaa nautintoa ja hyvää mieltä Lekotin Air Trail radoilla niin lapsille kuin aikuisille. Täällä jokainen voi vapaasti valita itselleen sopivan reitin, korkeuden ja nopeuden. Kaikista rohkeimmat voivat testata hermojaan, kun astuu alas 8 metrin korkeudesta alustalta «Base Jump». Ja ketään ei jätä kylmäksi 90 metrin vaijeriliuku alas rinnettä Troll Mega Zip Line tehtävässä.

Smart Belay turvajärjestelmä takaa turvallisuuden koko reitin ajan. Lisäksi rata on suunniteltu niin, että miltä tahansa ylimmältä tasolta on mahdollista tehdä hätälasku alas. Reitin läpikäyminen tapahtuu meidän ohjaajiemme valvonnassa. He varmistavat turvallisuusvaatimusten noudattamisen ja antavat apua sitä tarvitseville.
 

MITÄ PITÄÄ TIETÄÄ ENNEN KÖYSIRATAPUISTOSTA

 • Itsensä testaamista "korkealla" voivat suorittaa yli 6-vuotiaat lapset (pituus vähintään 110 cm), nuoret ja aikuiset, sen jälkeen kun ovat suorittaneet lyhyen koulutuksen.
 • 6 – 9-vuotiaat lapset pääsevät radalle vain vanhempien tai ohjaajan valvonnassa.
 • Suosittelemme sellaisten mukavien urheiluvaatteiden käyttöä, että ei haittaa, jos ne likaantuvat tai menevät rikki.
 • Turvallisuussyistä on kielletty käyttämästä ulkoilujalkineita, jossa ei ole takaremmejä. Parhaiten soveltuvat lenkkikengät, tenniskengät, urheilusandaalit tai vaelluskengät.
 • Radoille ei saa mennä alkoholin, lääkkeiden tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena.
 • Köysirata kiipeilyä ei sovi hermostosairauksista ja mielenterveyshäiriöistä kärsiville tai muille henkilöille, joilla on psyykkisiä sairauksia.
 • Tupakointi ja wc:ssä käynti on kielletty turvavarusteissa.

 

KÖYSIRATAPUISTON AIKATAULU (2019)

AUKIOLOAJAT

VIIKONPÄIVÄ AIKA
7.07. – 15.08. TI, TO, LA 11:00 – 18:00
15.08. – 29.08. LA 11:00 – 18:00
Toukokuu – Elokuu, Lokakuu JOKA PÄIVÄ Yli 10 ihmisen ryhmille

Lipunmyynti sulkeutuu 16:00

LIPUT

SISÄÄNPÄÄSYMAKSU 2 H SISÄÄNPÄÄSYMAKSU 4 H LISÄTUNNIT
Seikkailulippu (aikuiset, lapset ja nuoret) 22 € 29 € 7 € / 1 H
Online-varaus ja osto alkaen 19 € alkaen 26 €

Verkkoon rekisteröinti

Ennen köysiratapuistoon siirtymistään jokaisen vierailijan on tutustuttava sääntöihin ja allekirjoitettava Suostumuslomake. Sinulla on mahdollisuus täyttää Suostumuslomake netissä. Tämä sästää aikaasi puistoon tullessasi.

HUOM! Lähetettyäsi Suostumuslomakkeen voit ostaa liput netistä alennushintaan.

 
 

TURVALLISUUSSTANDARDIT JA TEKNISET VARUSTEET

 • Lekotin Air Trail Adventure seikkailupuisto on suunniteltu ja rakennettu noudattaen eurooppalaista standardia EN 15567 ja saksalaista TÜV sertifikaattia (Saksan laatustandardi «testattu ja turvallinen»).
 • Ratojen huolto ja käyttö vastaavat ERCA (Eurooppalainen köysiratapuisto yhtymä) normeja.
 • Turvavarusteet Eldred Smart – eliminoi mahdollisuuden irrota vahingossa järjestelmästä – «älykäs» sulkurengas ei aukea ennen kuin toinen sulkurengas sulkeutuu.
 • Jokainen kouluttaja on käynyt läpi valmennuksen ja hänellä on koulutuksesta sertifikaatti

Päätä ja kokeile Lekotin Air Trail seikkailurataa!